Natuursteen slijpen en polijsten

Uw natuursteen vloer als nieuw door slijpen en polijsten

Uw kostbare natuurstenen vloer loopt door de jaren heen verkleuringen en beschadigingen op. Die mooie glans van weleer krijgt u weer terug door uw vloer te laten polijsten. Dat scheelt het vervangen van de vloer, rekent u zelf maar uit wat het voordeel is. Onze vakmannen slijpen en polijsten uw vloer, waardoor hij weer zo (goed) als nieuw is. Bij AZS krijgt u:

✅ Offerte op maat
✅ Gegarandeerd een mooi resultaat
✅ Een vlakke natuurstenen vloer met voegen op dezelfde hoogte

Marmer, graniet, leisteen of welke natuursteen ook, u heeft straks een vloer die er weer als nieuw uitziet. Vraag een offerte aan en ontdek uw voordeel.

Of bel direct naar 06 542 971 55.

Advies op maat, omdat iedere vloer anders is

Als u ons inschakelt, krijgt u een vloer die glimt en glanst en zo vlak is als een biljartlaken. Dit kunnen we alleen realiseren als de voorbereiding perfect is. Daarom komen we bij u op locatie langs om de werkzaamheden te bespreken. Kan er technisch gezien iets niet? Dan vertellen wij dat u ook eerlijk. Zo staat u achteraf niet voor verrassingen.

Onze garantie

Bij het slijpen en polijsten van uw natuurstenen vloer gebruiken we water om de diamanten te koelen. Hierdoorkomt er water in de vloer. Schrik niet, want dit is gebruikelijk. Dit water zorgt er echter voor dat de glans nog niet is zoals hij moet zijn. Na een paar weken komt de glans weer terug. Is dat niet het geval? Dan komen we gratis het probleem verhelpen. Dit is vaak al te doen met een eenvoudige handeling. Ook werken we eventuele oneffenheden weg.

In verschillende glansintensiteiten

We polijsten uw vloer van mat tot hoogglans. U bepaalt zelf de intensiteit van de glans. Met onze grove, of fijne, diamantenschijf slijpen we de vloer namelijk precies zoals u dat wil. We slijpen uw natuurstenen vloer:

  • In mat
  • In een matte glans
  • In zijdeglans
  • In hoogglans

Neem contact op als u meer over deze glansintensiteiten wilt weten. We leggen u graag uit wat de verschillen zijn. Direct weten wat het polijsten van uw vloer u kost? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

natuursteen vloer polijsten
natuurstenen vloer polijsten