×

Vraag vrijblijvend een offerte aan  Onderhoud marmoleum

  Het is duurzaam, hygiënisch en erg stijlvol. Dat is marmoleum. Hoe houdt u dit duurzame natuurproduct zo glanzend mogelijk? Met een vakman die de kracht van marmoleum kent. Marmoleum is een hygiënisch en antistatisch product en zeer geschikt voor plekken waar hygiëne vereist is. Daarom is het onderhouden van deze vloeren ook minstens zo belangrijk.


  onderhoud marmoleum

  Onderhoud marmoleum

  Fabrieken voorzien de nieuwe vloeren van een topshield. Het onderhoud van de bestaande vloeren begint bijna altijd met het strippen. Hierbij worden vuil en oude waslagen verwijderd en de vloer teruggebracht naar nul. Alsof hij een heel nieuw leven begint. Wanneer de vloer geheel is ontdaan van alle vuil en het aanbrengen van polymeer wordt deze geneutraliseerd.

  Een poriënvuller zorgt ervoor dat de was niet wegzakt in de vloer op plekken waar deze veel belopen is. Na de poriënvuller worden twee lagen was aangebracht in een matte of glanzende uitvoering.

  Dagelijkse verzorging

  Het onderhoud na deze behandeling bestaat uit het dagelijks stofwissen en regelmatig moppen van de vloer. Om de vloer in goede conditie te houden kan AZS de vloer voor u sprayen en opblokken. Hoe vaak dit moet gebeuren? Dat hangt sterk af van het gebruik van uw vloer.

  Ik wil een offerte aanvragen

  Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan altijd vrijblijvend! Vul onderstaand formulier in en wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.   Onderhoudtips Marmoleum vloer

   • Gebruik het juiste onderhoudsmiddel
   • Gebruikt de juiste dosering
   • Zorg  voor een goede schoonloopmat

   Kwaliteit bij AZS

   Kies uw oplossing