×

Vraag vrijblijvend een offerte aan  Natuursteen slijpen

  Natuursteen slijpen is een methode van onderhoud natuursteen. Er kan 2, drie en soms 4 millimeter van de vloer geslepen worden. Dit is sterk afhankelijk van de ernst van de beschadigingen aan de vloer en de mate van hoogteverschil dat is ontstaan. Het slijpen van natuursteen betekent dat de vloer na de werkzaamheden ultra-mat is. Daarmee is de vloer nog niet klaar, want nadat de vloer geslepen is, wordt er met een steeds fijnere diamant geslepen en gepolijst.  Voordelen van Natuursteen slijpen

  • Uw vloer kan behouden blijven
  • Goedkoper dan een nieuwe vloer
  • Kleine beschadigen kunnen hersteld worden
  • Strakker resultaat dan de tegellegger
  • De uitstraling van een nieuwe vloer

  Wat voor type vloer heeft u?

  Ik wil een offerte aanvragen

  Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan altijd vrijblijvend! Vul onderstaand formulier in en wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

   Heeft u geen idee wat voor soort vloer u heeft?

   Wij adviseren altijd contact op te nemen voor een vrijblijvende inspectie voor de staat van uw vloer. In Nederland worden meer dan 500 verschillende soorten stenen gebruikt op vloeren. AZS kent ze allemaal en weet ook precies welke verzorging ze nodig hebben.

   Neem contact op

   Uw natuursteen vloer als nieuw door slijpen en polijsten

   Uw kostbare natuurstenen vloer loopt door de jaren heen verkleuringen en beschadigingen op. Die mooie glans van weleer krijgt u weer terug door uw vloer te laten polijsten. Dat scheelt het vervangen van de vloer, rekent u zelf maar uit wat het voordeel is. Onze vakmannen slijpen  uw vloer, waardoor hij weer zo (goed) als nieuw is. Bij AZS krijgt u:

   ✅ Offerte op maat
   ✅ Gegarandeerd een mooi resultaat
   ✅ Een vlakke natuurstenen vloer met voegen op dezelfde hoogte

   Marmer, graniet, leisteen of welke natuursteen ook, u heeft straks een vloer die er weer als nieuw uitziet. Vraag een offerte aan en ontdek uw voordeel.

    Offerte aanvragen

   Advies op maat, omdat iedere vloer anders is

   Als u ons inschakelt, krijgt u een vloer die glimt en glanst en zo vlak is als een biljartlaken. Dit kunnen we alleen realiseren als de voorbereiding perfect is. Daarom komen we bij u op locatie langs om de werkzaamheden te bespreken. Kan er technisch gezien iets niet? Dan vertellen wij dat u ook eerlijk. Zo staat u achteraf niet voor verrassingen.

   Onze garantie

   Bij het slijpen en polijsten van uw natuurstenen vloer gebruiken we water om de diamanten te koelen. Hierdoorkomt er water in de vloer. Schrik niet, want dit is gebruikelijk. Dit water zorgt er echter voor dat de glans nog niet is zoals hij moet zijn. Na een paar weken komt de glans weer terug. Is dat niet het geval? Dan komen we gratis het probleem verhelpen. Dit is vaak al te doen met een eenvoudige handeling. Ook werken we eventuele oneffenheden weg.

   Offerte aanvragen

    

   Kwaliteit bij AZS

   Kies uw oplossing