×

Vraag vrijblijvend een offerte aan  Natuursteen impregneren

  Wie de vloer op de best denkbare wijze wil beschermen tegen allerlei eventuele schadelijke invloeden van buitenaf, die laat de vloer impregneren. Deze werkwijze biedt dus vooral bescherming en zal de vloer niet meteen mooier maken. Wel zal de vloer vanwege de bescherming langer mooi blijven. Impregneren is feitelijk niets meer dan het aanbrengen van een beschermlaagje in de steen. Vlekken kunnen vervolgens de steen niet binnendringen. Er is voor elke steensoort een geschikt impregneermiddel.  Voordelen van Natuursteen impregneren

  • Minder vlekgevoelig
  • Een mooie kleurverdieping van de bestaande steen
  • Zorgt dat vuil minder snel kan intrekken

  Let op bij natuursteen impregneren:

  Marmer kun je niet impregneren, want neemt niet goed op. Een marmeren vloer is zuurgevoelig en geen impregneermiddel houdt dat tegen. Steensoorten zoals o.a. Leisteen, Kwartsiet, Castello, gebrande Basalt kan je wel impregneren

  Wat voor type vloer heeft u?

  Ik wil een offerte aanvragen

  Wilt u een offerte aanvragen om uw natuurstenen vloer te laten impregneren? Dat kan altijd vrijblijvend! Vul onderstaand formulier in en wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

   Heeft u geen idee wat voor soort vloer u heeft?

   Wij adviseren altijd contact op te nemen voor een vrijblijvende inspectie voor de staat van uw vloer. In Nederland worden meer dan 500 verschillende soorten stenen gebruikt op vloeren. AZS kent ze allemaal en weet ook precies welke verzorging ze nodig hebben.

   Neem contact op

   Is uw vloer vlekgevoelig?

   Diverse soorten natuursteen zijn gevoelig voor vlekken. Een leisteenvloer is er bijvoorbeeld zo een. Vlekken kunt u voorkomen door de steen te laten impregneren. We maken eerst een proefje en bepalen zo welk impregneermiddel bij uw vloer past. Dat kan bijvoorbeeld een blanke impregneer zijn dat de kleur niet verdiept of een kleurverdiepende. U kunt ook kiezen voor impregneer met glans. Voordat we uw vloer impregneren, reinigen we deze grondig. Het is zowel toepasbaar op nieuwe als bestaande vloeren.

   Kwaliteit bij AZS

   Kies uw oplossing