De natuurlijke kracht van marmoleum


Marmoleum, marmoleum…wat glanst u toch weer mooi

Het is duurzaam, hygiënisch en erg stijlvol. Dat is marmoleum. Hoe houdt u dit duurzame natuurproduct zo glanzend mogelijk? Met een vakman die de kracht van marmoleum kent.


De langste levensduur van uw marmoleum

Marmoleum is een hygiënisch en antistatisch product en zeer geschikt voor plekken waar hygiëne vereist is. Daarom is het onderhouden van deze vloeren ook minstens zo belangrijk.


Top, top, top

Fabrieken voorzien de nieuwe vloeren van een topshield. Het onderhoud van de bestaande vloeren begint bijna altijd met het strippen. Hierbij worden vuil en oude waslagen verwijderd en de vloer teruggebracht naar nul. Alsof hij een heel nieuw leven begint.


Net als een huid

Wanneer de vloer geheel is ontdaan van alle vuil en het aanbrengen van polymeer wordt deze geneutraliseerd. Een poriënvuller zorgt ervoor dat de was niet wegzakt in de vloer op plekken waar deze veel belopen is. Na de poriënvuller worden twee lagen was aangebracht in een matte of glanzende uitvoering.


Dagelijkse verzorging

Het onderhoud na deze behandeling bestaat uit het dagelijks stofwissen en regelmatig moppen van de vloer. Om de vloer in goede conditie te houden kan AZS de vloer voor u sprayen en opblokken. Hoe vaak dit moet gebeuren? Dat hangt sterk af van het gebruik van uw vloer.