×

Vraag vrijblijvend een offerte aan  Marmer polijsten

  Marmer polijsten, ook wel zoeten genoemd, is belangrijk wanneer u uw vloer weer zijn natuurlijke glans wil teruggeven. Door intensief gebruik van de vloer kan deze beschadigd of vervuild raken. Wanneer tijdens onderhoud de vloer geschuurd wordt, verliest de marmeren vloeren namelijk zijn oorspronkelijke glans. Om ervoor te zorgen dat het marmer weer gaat glanzen, is het belangrijk dat deze wordt gepolijst. In sommige gevallen is het mogelijk om de vloer alleen te polijsten. Dit moeten we altijd ter plekke controleren. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij wanneer wat moet gebeuren en hoe.  Marmer polijsten, welke glans?

  U kunt uw vloer polijsten naar fijn gezoet, een matte glans, zijdeglans of hoogglans. (Het is hierbij erg belangrijk dat het juiste onderhoudsmiddel wordt gebruikt.) Met een hele fijne korrel polijsten we de marmervloer naar de gewenste glans.. Hoe fijner de korrel die we gebruiken hoe hoger de glans. Samen met u bepalen we naar welk typeglans uw voorkeur naar uit gaat. Tijdens de laatste stap kunnen we de vloer met polijstpoeder behandelen. Hiermee wordt de kleur intenser en de structuur dichter. U kijkt als het ware in de steen. Uw vloer straalt weer luxe uit, dweilt streeploos en is makkelijk in onderhoud. Het dweilen met het juiste onderhoudsmiddel zorgt ervoor dat uw vloer langer mooi blijft.

  Zelf Marmer polijsten met de hand

  Het hele proces van polijsten is een tijdrovende en intensieve bezigheid. Het is dan ook niet raadzaam dat je de vloer handmatig gaat polijsten. AZS werkt met professionele slijpmachines met diamantschijven. Deze diamantschijven zorgen er uiteindelijk voor dat de het marmer zijn glans weer terug kan krijgen. Met handmatig polijsten zul je nooit het gewenste resultaat bereiken.

  Kosten marmer polijsten

  De kosten van een marmeren zijn per vloer of oppervlakte verschillend. Om u een offerte op maat te kunnen maken, komen we geheel vrijblijvend bij u om de vloer te beoordelen en de mogelijkheden met u te bespreken. Zaken die bepalend zijn voor de prijs zijn; –

  • Hoe zijn de ruimtes
  • Hoe ligt de vloer
  • Welke glans wilt u

  Aan de hand van ons bezoek zenden we u een vrijblijvende offerte.

  Vragen over marmer polijsten?

  Heeft u toch nog vragen over marmer polijsten? Wilt u graag geadviseerd worden over wat de beste oplossing voor uw marmeren vloer? Het beste kunt u dan een afspraak met ons maken voor een vrijblijvende offerte of een advies op maat.

  Offerte aanvragen

  Kwaliteit bij AZS

  Kies uw oplossing