×

Vraag vrijblijvend een offerte aan  Castle Stones reinigen impregneren

  Castle Stones reinigen & impregneren

  Heeft u ook zo’n prachtige vloer van Castle Stones en zou u deze na verloop van tijd professioneel willen laten reinigen en opnieuw impregneren. Met de jarenlange ervaring kan AZS uw Castle Stones en de Bricks vloeren perfect reinigen en  opnieuw impregneren. Ook nieuw gelegde vloeren kunnen wij voor u reinigen en voorzien van de HMK S234 impregneer.

  Voor het onderhoud adviseren wij HMK P324


  castle stones impregneren

  Wat zijn Castle Stones?

  De door Maurits Simonette ontwikkelde ‘Castle Stones’ zijn handgemaakte replica’s van originele stenen uit historische Vlaamse en Franse landhuizen, kastelen en kerken. De uit innovatieve materialen en gemalen marmer geperste tegels zijn door en door gekleurd en hebben een authentieke structuur die overeenkomt met de rustieke charme van toen.

  De basis van de Castle Stones is dezelfde als die van de grondstof steen, maar wordt op een hedendaagse nieuwe manier handmatig vervaardigd.

  De Castle Stones vloeren zijn leverbaar in 10 modellen: Dallen, Dallen Paris, Loft, Bricks, Big Bricks, Oak Bricks, French Bricks, Cobble Stones, Terra Stones en Versailles en elk in elf kleurencombinaties

  https://azs.nl/wp-content/uploads/2021/03/Castle-Stones-reinigen.jpeg

  De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens hun historische uitstraling door een bijzondere nabewerking. Castle Stones zijn geschikt voor vochtige ruimtes (spa-ruimtes, badkamers, etc.). Ze zijn ongevoelig voor licht, slijtvast, kennen een hoge belastbaarheid en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.  Doordat de stenen met de hand gemaakt en gekleurd worden, is elke vloer uniek.

  Maak vandaag nog een afspraak door het contactformulier in te vullen.

  Resultaten van het reinigen van Castle Stones & Bricks

  Ik wil een offerte aanvragen

  Wilt u een offerte aanvragen om uw Castle Stones  vloer te laten reinigen en te impregneren? Dat kan altijd vrijblijvend! Vul onderstaand formulier in en wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.   Kwaliteit bij AZS

   Kies uw oplossing